Képviselői válasz 2.


TÁJÉKOZTATÁS

Minden országgyűlési képviselő válaszát nyílt levelünkre
nyilvánosságra hozzuk
Tisztelt ÉSZ- Érdekvédő SZülők!Köszönettel vettem hozzám írott levelüket. Hazánkban valóban nagy gondot jelentenek az Önök által említett viszonyok. Számos ponton egyetértek Önökkel, valamint a Sokak Magyarországa Programunkban beszélünk is erről.

„Több segítséget nyújtanánk az idős, beteg családtagjaikat ápolóknak. Az ápolási díj összegét fokozatosan közelíteni kell a minimálbérhez és munkaviszonyként kell elismerni a tartós otthoni ápolást.”

Ajánlom figyelmükbe a DK pártprogramját, ami az élet számos területére kitér. A „Sokak Magyarországa” elérhető internetes weboldalunkon a www.dkp.hu címen.

Tudom, hogy Magyarország és a benne élők helyzete sok szempontból elkeserítő, de kérem ne adják fel a küzdelmet.

Ebben a pillanatban sajnos mi is tehetetlenek vagyunk, de bízunk benne, hogy nem marad ez sokáig így. Itt a Demokratikus Koalícióban mindent megteszünk azért, hogy a zsarnoki kormányt leváltva jobbá tegyük az állampolgárok életkörülményeit és a “több lehetőség lent és több felelősség fent” elve érvényesüljön minden társadalmi csoportban.Még egyszer köszönöm levelüket és minden jót kívánok!Budapest, 2017. június 28.Üdvözlettel,Gyurcsány Ferenc

elnök

Demokratikus Koalíció

Ész-Érdekvédő SZülők
Facebook-on:

E-mail:

Ész -Érdekvédő szülők tagjai:


Facebook csoportunk itt található:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések