ÉBRESZTŐ MERT ITT AZ IDŐ!

Facebook oldalunkért klikk ide!CSak Együtt Van EsélyEgy gyermekért azt adjuk, ami mindennél drágább ezen a földön: a szeretetünket, az életünket.”
Helen Thomson

Eljött az oly régóta várt pillanat, hogy végre ne egyedül küzdjünk tovább, szélmalom harcot vívva!
Most itt a lehetőség, hogy ÖSSZEFOGVA, EGYÜTT tegyünk GYERMEKEINKÉRT!
Nagyon ritka és illékony ez a pillanat, de JÚNIUS 16-ÁN EGYÜTT VÉGÉRVÉNYESEN MAGUNKÉVÁ TEHETJÜK! És kart, karba öltve megmutathatjuk micsoda erő lakozik bennünk, ha gyermekünkről van szó!

Itt az idő, hogy a döntéshozók megtudják, MI SOHA NEM ADJUK FEL!
Rajtunk nem lehet átlépni, mert együtt egy hatalmas, megannyi fájdalomtól és küzdelemtől megedzett karként nyúlunk fel és megálljt parancsolunk mindenkinek, aki nem akar rólunk tudomást venni!

MERT ELÉG VOLT!!!

Nagyon nagy lehetőség most ez, ezért élnünk kell vele!
Össze kell fognunk, mert EGYÜTT MINDENRE KÉPESEK VAGYUNK!

Azt mindannyian megtapasztaltuk, hogy egyedül kevesek vagyunk. Felőrölnek, eldobnak minket és gyermekünket és a négy fal közé kényszerítenek.
Viszont most eljött az idő, hogy mindez megváltozzon!
Mert végre egymásra találtunk és összefogva: NINCS FAL ÉS NINCS „LÁB” AMI ÖSSZENYOMHATNA, ELTIPORHATNA BENNÜNKET!

Többé nem léphetnek át rajtunk!
Ezért nagyon fontos, hogy június 16-án mindannyian eljöjjetek és megmutathassuk, hogy milyen összetartó és nagy ez az SNI-s kar!!!

MERT CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

Kérlek írjátok alá a petícióinkat, hogy megmutathassuk, a döntéshozók orra alá dörgölhessük, hogy micsoda összefogás és erő lakozik bennünk!"2016.06.16-án, 4 órás figyelemfelkeltő megmozdulást szervezünk, hogy ezzel is érzékeltessük, hogy a jelenlegi kilátástalan helyzetben gyermekeinkkel együtt mi szülők is a NÉGY FAL KÖZÉ SZORULUNK!

Gyere az EMMI épülete elé reggel 7 és 11 óra között bármikor, akár csak fél órára, hogy jelenléteddel erősítsd meg,

EZEK A GYERMEKEK ITT ÉLNEK VELED EGYÜTT, EBBEN AZ ORSZÁGBAN! Nekik is JOGUK VAN A MEGFELELŐ OKTATÁSHOZ ÉS EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSHOZ!

Hogy megkapják az esélyt arra, hogy hasznos tagjai lehessenek a jelen és a jövő társadalmának!

Gyere el a 1055 Bp. Szalay utca 10-14 elé 2016. június 16-án! MERT MI OTT LESZÜNK!

Magunkkal visszük az emberek üzeneteit és a gyermekek rajzait, leterítjük a bejárat elé, hogy úgy lépjenek át rajta a minisztérium dolgozói, ahogyan valójában ÁTLÉPNEK RAJTUNK és GYERMEKEINKEN!"Megjegyzések

Népszerű bejegyzések